Hotel i Denizli

Denizli er en pulserende storby, der både har trendy caféer, eksklusive restauranter, gode shoppingmuligheder og flotte parker. Byen er en typisk tyrkisk storby, hvor mødet mellem det klassiske Tyrkiet, og det nye, moderne Tyrkiet på mange måder er udtalt. Denizli ligger tæt på en lang række seværdigheder, heraf mest kendt Pamukkale og Hierapolis. Der er nok at give sig til, og man kan snildt få en uge til at gå i byen og til daglige udflugter til forskellige seværdigheder. Her finder du vores bud på de bedste hoteller i Denizli.

Yildirim Hotel

Denizli HotelTil dig der ønsker et centralt beliggende hotel, hvorfra du nemt kan komme frem og tilbage. Hotellet ligger lige foran den nye busterminal, hvor der dagligt er afgange til både seværdigheder, landsbyer og storbyer. Denizlis banegård er kun 2 minutter væk.

Alle værelser har aircondition og gratis WiFi. Der er desuden badeværelse og fladskærmstv. Hotellet er et lille, hyggeligt hotel, der ikke mindst er billigt. På hotellet finder du også en restaurant, hvor du kan nyde stedets gode mad.

Tip: Bed om et værelse med altan, så du kan følge med i gadens mylder og travlhed.

Dedeman Park Hotel

Hotel i Denizli3 kilometer fra centrum, på Denizli – Ankara vejen ligger Dedeman Park. Hotellet har alt, som et moderne, 4-stjernet hotel byder på, samt mere til. Værelserne er store, og har alle gratis WiFi og aircondition. Der er privat badeværelse, et lille køleskab og elkedel, så du kan lave te og kaffe.

På hotellet er der både restaurant, bar og en lille kiosk. Der er desuden et træningscenter, som du naturligvis har ubegrænset adgang til. Til hotellet hører en privat parkeringsplads, som du kan bruge, hvis du lejer en bil i lufthavnen.

Hotellet er en del af kæden Dedeman, og du kan derfor forvente en god og serviceminded betjening.

Skriv en kommentar