Fly til Denizli (Cardak)

Fly til DenizliCardak lufthavnDen tætteste lufthavn på Pamukkale, er Denizlis lufthavn, der er placeret i Cardak. ca. 50 km. fra Denizli. Der kører regelmæssigt shuttlebusser ind til Denizlis busterminal fra lufthavnen. Det er firmaet ”Bay-Tur” der varetager funktionen, så kig efter dette. Lufthavnen er dog lille og shuttleservicen nem at finde. Hvis du mod forventning skulle have problemer med at finde vej, kan informationen hjælpe dig videre. Her kan du også få hjælp, hvis du har specielle behov. Turen fra Cardak til Denizli tager ca. 45 min, og koster 13 TRY. Hvis I er 4, der rejser sammen kan I med fordel tage en taxa. En taxa koster ca. 60 TRY, og kan køre jer direkte til jeres hotel i Pamukkale.

På busterminalen (Otogar) i Denizli skal du skifte bus eller tage en taxa til Pamukkale. Turen fra Denizli til Pamukkale tager ca. 10 min i taxa og 20 min. i de små dolmusher.

Du kan flyve til Denizlis lufthavn fra både København, Billund, Aarhus og Aalborg. Typisk skal du dog mellemlande i Istanbul, da det er stærkt begrænset med udenrigsfly, der flyver direkte. Der er dog rigtig mange fly til Denizli fra Istanbul, og det er sjældent, at transittiden er over 2 timer.

Det er naturligvis også muligt at leje en bil direkte i lufthavnen. Dette kan i enten vælge at gøre hjemmefra, eller i lufthavnen, når I ankommer. Læs mere om billeje i Tyrkiet her.

Skriv en kommentar