Fly til Antalya

Antalya lufthavnAntalya lufthavn (AYT) er en af Tyrkiets største. Med over 28 millioner årlige passagerer, ligger den i top 25 over de travleste lufthavne i verden. Den har ligesom Københavns lufthavn 3 terminaler, hvoraf de 2 bruges til udenrigs flyvninger. Der er over 80 flyselskaber, der flyver til Antalya, og det er derfor altid muligt at finde en afgang, der passer en. Du kan flyve til Antalya lufthavn fra både København, Billund, Aalborg og Tirstrup lufthavn. Flyvetiden er ca. 3 timer og 40 minutter.

Fra lufthavnen med bus

Fra Antalya lufthavn går der hver halve time transitbusser ind til Antalya. Bussen har nummer 600, og den stopper foran alle tre terminaler. Bussen koster 2,5 TRY og det tager ca. 40 minutter, før du ankommer på busterminalen i Antalya. På busterminalen afgår der busser til alle storbyer i Tyrkiet og alle de små feriebyer rundt omkring Antalya.

Fra lufthavn med taxa

Det er også muligt at komme til og fra lufthavnen med taxa. Udenfor alle terminaler er der taxaholdepladser, og det er derfor nemt at chartre en. Taxaen koster ca. 50 TRY, når du vil fra lufthavnen ind til Antalya centrum / busterminal. En taxa direkte til Alanya eller en af de andre feriebyer i området, koster lidt mere.

Lej bil i Antalya

Der er 8 forskellige virksomheder, der lejer biler ud i lufthavnen. Heriblandt finder du også mange af de store, bl.a. Hertz, Europcar, Avis og Budget. Det kan være en fordel at leje bilen hjemmefra, så den er klar til afhentning, så snart du lander. Alle biler har naturligvis GPS. Læs mere om billeje i Tyrkiet her.

Har du ikke booket fly endnu? Brug nedenstående søgemaskine og få de bedste priser.

Skriv en kommentar