All inclusive rejser til Tyrkiet

Når man rejser via et af de store charterbureauer i Danmark, såsom Star Tour, Apollo eller Spies, så bestiller man ofte en ferie, hvor der er taget hånd om det hele. De såkaldte all inclusive rejser til Tyrkiet indebærer bl.a. fly, kost og logi på et af de lækre resorts på Tyrkiets sydkyst. Der kan være flere fordele ved at bestille en all inclusive rejse. Dels slipper man for selv at skulle planlægge og arrangere sin rejse. Der er taget hånd om det hele, og man ved, hvordan man kommer fra lufthavnen til hotellet, hvornår maden bliver serveret samt hvor langt der er ned til hotellets pools.

All inclusive rejse til TyrkietDet kan naturligvis også være en fordel, når man rejser med små børn. Her kan det primære formål være at slippe væk fra dagligdagens stress og jag med små børn og få afkoblet og slappet helt af. På de fleste resorts og hoteller er der børnepasning, og man kan derfor være sig selv eller nyde lidt tid med sin udkårne, uden at skulle skille de små fra hinanden. Hvis målet er, at der skal ske så absolut lidt som muligt på sin ferie og man bare vil dase, spise og være i godt selskab, så er en all inclusive rejse til Tyrkiet måske lige sagen.

Ulemper ved All Inclusive rejser til Tyrkiet

Når det så er sagt, kan der også være ulemper – især i et land som Tyrkiet, der har så meget mere at byde på. Dels er der naturligvis de åbenlyse. Når man rejser all inclusive, er alt sørget for en. Typisk er der et væld af aktiviteter på resortet, der er åben buffet på alle tidspunkter af dagen og man kan drikke alt det, man ønsker af både sprut og sodavand. Der er flere pools og strand inden for 100 meter. Typisk er der også flere butikker, frisør, massør mm. på selve resortet, så man både kan foretage sine indkøb og forkæle sig selv lidt ekstra. Det kan derfor være svært at finde motivationen eller lysten til at forlade resortområdet og tage på eventyr.

Tyrkiet er et rigtig spændende land, og du kan se så meget, hvis du blot lejer en bil for en dag. Der er både antikke ruiner, smuk natur, flere kulturer og mange shoppingmuligheder. Her på redaktionen anbefaler vi derfor, at alle der rejser all inclusive som minimum deltager i en udflugt eller guided tur til andre dele af landet. Både Pamukkale og Efesos er fx inden for en dagsrejse fra både Marmaris og Antalya / Alanya, så der er rig mulighed for at nyde godt af dine all inclusive fordele samtidig med at du får en god oplevelse.

Skriv en kommentar