Hotel i Antalya

I Antalya finder du nogle af Tyrkiets mest luksuriøse hoteller og resorts. Området er kendt for sin flotte natur, heriblandt sine lange sandstrande, så hvis du ønsker at ligge ved stranden, så bør du vælge indkvartering i området. Foruden sine flotte strande, er området også rigt på kulturliv, da Antalya i flere århundreder har været en vigtig havneby. I Antalya-regionen keder man sig aldrig, og der er altid en bar, en natklub eller en strandfest, som man kan deltage i.

Hvad enten du er til strand, fest eller kultur, så kan vi varmt anbefale nedenstående hoteller i Antalya.

Ramada Plaza Antalya

Hotel i AntalyaRamada Plaza ligger lige midt på strandpromenaden i Antalya, og du er ikke mere end 500 meter væk fra både det historiske Kaleiçi (indre borgby) og de utallige shoppingmuligheder som Antalya byder på.

Ramada Plaza er et 5-stjernet hotel med alt, hvad det indebærer. Alle værelser har aircondition, egen balkon, TV og badeværelse. Hotellet byder på et væld af rekreationelle aktiviteter, deriblandt en stor spa-afdeling, tyrkisk hamam, fitnesslokale og flere forskellige saunaer. Hotellet har flere restauranter, som du kan nyde din mad i. Prøv fx det tyrkisk-italienske fusionskøkken, hvor det bedste fra 2 verdener mødes. Restauranterne byder på et væld af forskellige retter, og i buffeten er der både vegetar og et væld af fiske- og skaldyrsretter at vælge imellem.

Hotellet ligger ca. 10 km. fra Antalya lufthavn. Der er gratis parkering på hotellet, hvis I ønsker at leje en bil.

Tac Premier Hotel & Spa

Hotel i AlanyaTac Premier er perfekt, hvis du rejser med hele familien og ønsker en all-inclusive oplevelse, hvor I bliver forkælet ud over det sædvanlige. Hotellet ligger i feriebyen Alanya kun 30 meter fra den berømte Kleopatra-strand. Hotellet byder foruden en stor spa- & wellness-afdeling på flere både indendørs og udendørs swimmingpools, motionscenter og et omfattende butiksnetværk, der bl.a. består af tøjbutikker, optiker, frisør og meget mere. Man behøver derfor aldrig at forlade komplekset.

På hotellet er der en lang række aktiviteter for børn. Du finder bl.a. et stort legeland og en spillehal, og så er der hver aften underholdning / teater, som de mindste kan more sig med, mens forældrene får en drink i en af hotellets barer. Der er daglige aktiviteter, såsom vandpolo, beachvolley, zumba mm. som både børn og voksne kan deltage i.

Hvis du ønsker en bekymringsfri og afslappende ferie, hvor du ikke skal tænke over for meget, så er Tac Premier et oplagt valg. All Inclusive konceptet omfatter morgenbuffet, sen morgenmad, frokostbuffet, snacks, kager, is, aftensbuffet samt natmad. Derudover er alle (både alkoholfrie og alkoholiske) drikke inkluderet. Det er muligt at booke et værelse, hvor hele familien kan bo samlet, og hvor der bl.a. er eget spabad og minibar.

Sealife Buket Resort & Beach Hotel

Hotel OkurcularSealife Buket ligger i den idylliske by Okurcular mellem Antalya og Alanya. Resortet ligger praktisk talt på stranden, og der er derfor lige så langt til sandet, som der er til en af hotellets swimmingpools. Resortet byder på alle moderne faciliteter, og har bl.a. en lækker spa-afdeling, fitnesscenter, bowling- og tennisbaner. Resortet byder derudover på flere rekreationelle aktiviteter, heriblandt dykning og yoga.

Resortet har flere lækre restauranter, og der er derfor altid noget nyt og spændende på menuen. Spis dig mæt i klassiske, tyrkiske retter, fisk og skaldyr, vegetarisk eller en række kinesiske og italienske specialiteter.

Skriv en kommentar